wij stellen onszelf graag even aan je voor…

Mijn naam is Martine van den Heuvel. 37 Lentes jong en woonachtig in Assendelft.
29 November 2002 leerde ik de liefde van mijn leven kennen. Op Texel, middels een blind date. Liefde op het eerste gezicht en nog altijd smoor verliefd op elkaar. Samen hebben wij 2 prachtige dochters, Sanne  (2004) en Daphne (2007).

Eind vorig jaar (2018) verhuisde wij van ons appartement naar ons ‘grote-mensenhuis’, een eengezinswoning in Assendelft.

We houden enorm van  terrasjes pakken, uit eten en een bioscoopje zo nu en dan. We proberen ook elk jaar samen een weekend of iets langer samen een uitje te doen, in het kader van ‘jubileum vieren’.

Frank werkt bij het Etos DC, Ahold B.V. op de heftruck en loopt in zijn vrije tijd graag hard. Het is zijn doel om uiteindelijk minder te kunnen gaan werken of zelfs te stoppen en daar kom ik in het plaatje. 

Sinds 2016 zijn wij vervent gebruikers van essentiële oliën en verliefd geworden op het bedrijf achter de producten, Young Living. Inmiddels begeleid ik een team van 126 tevreden gebruikers en 14 zakelijke members. We groeien elke dag een stukje meer, wat inhoudt dat steeds meer mensen zich bewust raken van een gezondere levensstijl.

Van beroep ben ik fotograaf en ik zag om mij heen heel veel fotografen gebruik maken van essentiële olie. Verschillende doeleinden werden ervoor ingezet. Ik verklaarde menigéén voor gek. Ik besteedde er verder geen aandacht aan… Of ik nu wilde of niet, het bleef voorbij schuiven in mijn tijdlijn en onbewust triggerde het me toch. Er is in 2005 ERS gediagnosticeerd, dit is een vorm van Borderline. Daar kwam in 2010 nog Reuma bovenop, aangewakkerd door de 5e kinderziekte welke ik dus op volwassen leeftijd door mocht maken, geen pretje kan ik je vertellen. Niet op of om kunnen en niet eens voor je eigen kinderen kunnen zorgen. Daarnaast nog heel erg zoekende naar mezelf maar gelukkig i.c.m. hele fijne therapie en trainingen aardig de grip terug gekregen op mijzelf. Het bleef echter wel knagen dat ik aan de anti depressiva zat, ik werd er niet bepaald een beter mens van.

Omdat ik toch ontzettend nieuwsgierig werd en eigenlijk wel graag van de reguliere medicatie af wilde. Ook de huisarts zagen we vaker wel dan niet, pure onzekerheid en antibiotica kuren vlogen om de oren.

A fijn, ik hoef je niet te vertellen wat er sindsdien is gebeurt want dat is zichtbaar! Ik ben een heel ander mens, voel mij een stuk fitter, is er geen antibiotica meer ingekomen sinds 2016 en ben ik zelf van alle andere ‘zooi’ af! Ik gun iedereen een gezonder maar vooral bewuster leven. Het kan zo anders, gewoon met onze natuur! Deze flesjes, ze hebben een gouden inhoud. Daarnaast ook de schoonmaak producten, make-up, toilet artikelen en andere verzorginsproducten. Er is werkelijk voor álles wel een olie of product op basis van olie. Alles voor een gezond an natuurlijk leven!

Hoi hoi!

Ik ben Lisa Oerlemans, bijna 28 jaar oud en woonachtig in het zuiden van het land, Etten-Leur. Mijn gezinnetje bestaat uit mijn partner Pascal, onze kids Thijs (7jr) en Stijn (2jr) en onze Zwitserse herder Rex. Ik ben op jonge leeftijd moeder geworden en ik zat in mijn laatste jaar van de apothekersassistentopleiding toen we wisten dat ik zwanger was. Binnen die negen maanden is er heel veel veranderd: samenwonen, opleiding afgerond, werken en het krijgen van een kind. Een aantal jaren later kwam ik terecht in een depressie en burn-out. Ik trok aan de bel en kreeg na een wachttijd gelukkig de hulp die ik nodig had. De therapie heeft ruim twee jaar geduurd en tijdens deze therapie kwam ook ADD naar voren. Ik ben dankbaar voor deze periode in mijn leven, het heeft mij veel wijsheid gebracht en het heeft mijn leven veranderd. Ik ben anders en mijn kijk op het leven is zeker anders dan voorheen. Ik ken nu mijn lichaam en mijn grenzen. Wat kan ik aan, hoeveel ballen kan ik in de lucht houden en voor hoelang. Die balans houden, dat lijkt heel simpel maar het is het moeilijkste wat er is voor mij.

Sinds 2016 ben ik Martine in de gaten aan het houden over de essentiële oliën.
Ik was zeer sceptisch, want het leek mij te simpel, te makkelijk. Een olie van planten, bomen, kruiden of citrusvruchten dat je lichaam op heel veel manieren kan ondersteunen? Onzin!

Eind van de zomer 2017 ben ik na vragen en wat onderzoek aan de essentiële olie geraakt. Het was een heel feestje om het te mogen uitpakken! Ik blijf nog steeds verbaasd dat die flesjes zoveel kracht en betekenis kunnen dragen!
Ook het bedrijf, hun visie en missie zijn in overeenstemming met wat ik graag wil, een leefstijl waar gezondheid en welzijn centraal staan. Of het makkelijk is om een gezonder leven te leven? Nee, het is een leerproces waar je elke dag weer iets nieuws leert en babystapjes vooruit in gaat.

Ik ben zoveel veranderd en dankbaar voor de flesjes met voor mij vloeibaar goud. Ik kan mijzelf omarmen en met positiviteit in de spiegel kijken. Ik heb geleerd om mijzelf te accepteren en alle negativiteit achter mij te laten. Ik ben trots op wie ik nu ben, een hooggevoelig persoon met een sterke intuïtie die net even anders is dan de ‘norm’. De olie heeft mij ondersteuning gegeven van het sneller in slaap kunnen vallen tot een huid die écht blij wordt! Een hart dat minder zorgen maakt en eindelijk eens kan ontspannen. Een hoofd dat helder is en wat minder moeite heeft met prikkels van anderen en daardoor beter kan concentreren dan voorheen.

Een leven zonder die druppeltjes? Nee, never en nooit meer!