De liefde van mijn leven, mijn Ying, mijn maatje mijn grote liefde, mijn vriend, mijn alles. Sinds 29 November 2002 onafscheidelijk en nog altijd stapelverliefd!

Onze 2 knappe kanjers, Sanne (31-12-2004) en Daphne (17-07-2007). Zijn echte pubertjes, ze willen alleen olie als ze iets mankeren, anders hoeft mama er niet mee aan te komen 😉

Ik zal jullie niet eindeloos gaan vervelen met een lang en doelloos levensverhaal over mijzelf en hoe ik ben gekomen tot waar ik nu ben. Wat ik wel wil benoemen zijn de leuke dingen in het leven. Over hoe ik 17 jaar geleden de liefde van mijn leven heb leren kennen. Hoe daar in 2004 en 2007 2 prachtige dochters bij kwamen. Hoe we nog steeds dolgelukkig met elkaar zijn. Hoe we houden van reizen, zowel met als zonder de kids. En natuurlijk over hoe Young Living in ons leven terecht kwam. Shit… moet ik toch een beetje narigheid vertellen maar hou het kort goed? Er is bij mij een vorm van Borderline vastgesteld, ERS en Reuma kwam daar later nog bij om de hoek kijken. Ik was heel benieuwd of hier natuurlijke alternatieven voor waren. Ik wilde lekkerder in mijn vel zitten, mijn zelfvertrouwen terug en bovenal weer durven geloven in mijzelf. Ik kwam via een collega newborn fotograaf in contact met de olietjes en vond het in het begin maar zweverig want hoe is hemelsnaam kan zo’n flesje olie nou toch werken?! Dat heb ik geweten! Een keelontsteking heeft ze echt op de proef gesteld en ben er samen met de Thieves en Lemon olie binnen 1 dag van af gekomen, geen schuurpapier meer, niet hoesten, geen koorts, gewoon weg was het de volgende dag. Mmm zouden ze dan toch werken.

Hier is ons avontuur gestart in 2016 en staan we waar we nu staan. Ben ik Executive, hard op weg naar Silver leader binnen Young Living, geniet ik nóg meer van ons gezin, mezelf en de kinderen. Heeft Abundance zijn werk gedaan en zijn we eind 2018 dan eindelijk verhuisd van onze flat naar een grote mensen huis! Zijn we gelukkiger dan ooit, bewuster bezig met onze gezondheid, kinderen nagenoeg niet meer ziek daar Daphne om de haverklap ziek was altijd. Er is werkelijk voor alles een olie en langzaamaan wordt alles vervangen. Make-up, schoonmaakproducten, toiletartikelen, olie, supplementen en nog veel meer. Mijn missie is om nog meer mensen bewust te maken van het feit wat ze allemaal dagelijks op en in hun lijf gooien en wat voor nare gevolgen dit kan hebben als je niet uitkijkt <3

© Alle rechten voorbehouden – Website gemaakt door Martine van den Heuvel