savvy minerals

Sinds enige tijd heeft Young Living ook prachtige make-up producten van Savvy Minerals. Gebruikte ik normaal nooit make-up, doe ik dat nu elke dag. Gewoon natuurlijk maar toch dat beetje extra. Fijner nog, het doet mijn huid meer goed dan kwaad door de ingrediënten die het bevat! Het is dus niet schadelijk voor mijn gezondheid en ziet er nog mooi uit ook. Op deze manier voel ik me op en top vrouw!

Savvy Minerals van Young Living biedt vrouwen cosmetica die hen in staat stellen hun eigen unieke en natuurlijke schoonheid te creëren. Savvy Minerals Blush laat vrouwen hun vertrouwen benadrukken zonder compromissen. We doen geen concessies aan kwaliteit, zuiverheid of veiligheid. In tegenstelling tot de meeste minerale poeders zijn de onze vrij van goedkope vulstoffen zoals talk en bismut, goedkope, goedkope vulstoffen van lage kwaliteit die de huid negatief kunnen beïnvloeden. In plaats daarvan zijn onze poeders gemaakt op basis van een minerale mica, die fijn is gemalen voor een soepele, luxueuze toepassing en ideaal is voor een gevoelige huid

Savvy Minerals oogschaduw

Voeg wat subtiel drama toe of leg een gedurfde verklaring af met Savvy Minerals Eyeshadow. Deze rijke oogschaduw is onderdeel van Savvy Minerals van Young Living ™ en is gemaakt met een fijngemalen minerale basis, dus ze hebben een soepele, luxueuze applicatie en hoogwaardige ingrediënten. Ze zijn geformuleerd zonder vulstoffen, synthetische geuren of parabenen, dus ze voldoen aan onze superieure normen en zijn zacht genoeg voor een gevoelige huid.
Met verschillende tinten maakt Savvy Minerals Eyeshadow het gemakkelijk om natuurlijke en dramatische looks te creëren die elke huidtint aanvullen. De minerale basis glijdt soepel op voor eenvoudige toepassing, en elke tint heeft een hoge kleuruitbetaling die gemakkelijk past en in uw gewenste look wordt ingebouwd. Bovendien slijt de langdurige formule de hele dag door, zodat u zich tijdens uw drukke schema geen zorgen meer hoeft te maken.

Kleuren

Best Kept Secret (mat naakt) Artikel nr. 22499
Crushin’ (naakt perzik met lichte glans) Item nr. 22498
Determined (medium bruine glans) Artikel nr. 22497
Diffused (matte pruim) Artikel nr. 22496
Residual (bleke beige glans) Artikel nr. 22500
Spoiled (mat roze) Artikel nr. 22502
Unscripted (mat warm paars) Artikel nr. 22556
Wanderlust (bleke witte glans) Artikel nr. 22503