Toen ik in 2016 mijn avontuur begon met Young Living en essentiële olie had ik nooit kunnen bedenken dat deze flesjes gevuld met vloeibaar goud ons leven zo zouden gaan domineren, laat staan overal mee naartoe zou gaan op reis en op vakantie. Wanneer je ze vervoerd is het van belang dat ze worden meegenomen in een essentiële olie etui die stevig genoeg is en waarbij ze rechtop kunnen staan. Anders vervliegt de olie en dat is zonde. Tevens ontstaat er een risico dat ze gaan lekken, helemaal zonde van je kostbare flesjes! De bekende opbergers die je online kunt vinden zijn standaard koffers, zo zien ze er voor mij althans uit, in het zwart of andere saaie eentonige kleur. Voordeel hiervan is dat er stevig schuimrubber inzit waardoor de flesjes klemgezet worden. Nadele is dus echt nauwelijks tot geen variatie mogelijk is. Aangezien ik de afgelopen jaren enorm een eigen stijl heb ontwikkeld vind ik het fijn als ze aan die eisen kunnen voldoen.

Op zoek naar de geschikte stoffen

Tijdens mijn zoektocht stuitte ik veelal op etuis uit het buitenland, Amerika en China, welke naast de verkoopprijs ook nog hoge verzendkosten hadden. Dit moest toch anders kunnen. Ik struinde het internet af naar patronen voor etuis en besloot zelf aan de slag te gaan. Stoffen bij elkaar gezocht die ik mooi vond en gaan met die banaan. Dacht ik… Ik maakte er 1, super trots op het resultaat en precies zoals ik in mijn hoofd had. Aangezien ik ze ook voor anderen wilde maken en dus te koop aan bieden in mijn webshop, wist ik dat er meerdere moesten komen. Dát was dus precies wat ik níet zag zitten. Ik ben veel liever online creatief bezig met websites maken, producten online zetten en grafisch designen.

Het geluk zit in een klein hoekje

Toen ik begin dit jaar een nieuw bedrijf startte in webdesign (Mama-Tien Design) kwam ik er dus echt achter dat ik liever online bezig ben met designen dan werkelijk met de handen. Ik ging dus verder op zoek en kwam in contact met een lieverd die deze dingen dus wél graag maakt. En andere producten handgemaakt op de naaimachine. Een nieuwe samenwerking werd dus geboren! Ik zocht de stofjes uit, zij maakte het ontwerp. We hebben uiteindelijk gekozen voor 2 varianten. Een etui met ruimte voor 10-12 olie flesjes en een Flip-Over met ruimte voor 6 olie rollers van 10ml. Daarnaast is het mogelijk om een custom made product samen te stellen door te kiezen uit een stof voor de binnenkant en de buitenkant. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om beiden kanten hetzelfde te maken.

Bestel nu jouw olie etui met korting!

Ben jij nou net als wij ook zo enthousiast geworden? Shop ze dan nu via de webshop met 20% korting! Zowel het etui, de Flip-Over als de voordeel bundel hebben 20% korting met de code ‘OLIEFDE20’. Je kunt in de webshop met nummers aangeven welke stof jij voor de buitenkant, en welke stof je voor de binnenkant wilt hebben!

Heb je nu nog vragen na dit alles? Neem dan gerust contact met mij op!