FAQ – Veelgestelde vragen

ALS IK ME AANMELD ALS DISTRIBUTEUR, MOET IK OLIE VERKOPEN?

Absoluut niet! Als u zich aanmeldt als distributeur, profiteert u gewoon van 24% korting – u hoeft niets te verkopen. U bestelt uw Premium Starter Kit, bestelt extra oliën en producten als het opraakt of als je ze wilt proberen, zonder verplichtingen! Om uw korting van 24% te behouden, bestelt u voor ongeveer € 50,- per kalenderjaar om van uw lidmaatschapsvoordelen te behouden.

WAT MAAKT YOUNG LIVING SUPERIEUR AAN ANDERE OLIEBEDRIJVEN OF HETGEEN WORDT VERKOCHT BIJ DROGISTERIJEN EN ANDERE NATUURWINKELS?

Het enige dat me opviel en me ertoe aanzette om met Young Living aan de slag te gaan, was hun Seed to Seal-belofte. Vanaf het moment dat ze het zaadje planten tot wanneer de fles wordt verzegeld, worden de oliën niet aangetast of gemanipuleerd. Wat u elders koopt, kan 100% puur op de markt zijn, terwijl bedrijven in feite slechts 5% van de werkelijke essentiële olie op die manier hoeven te markeren. Nee. Nee. En nee.

Een andere reden waarom ik van Young Living hou, is de community waarvan ik wist dat ik erin investeerde. Ik ben iemand die verantwoording nodig heeft en door met het team boven me te praten, kreeg ik het perspectief, wetende dat er mensen zouden zijn die ervoor zouden zorgen dat ik mijn oliën zou gebruiken. Verandering van levensstijl is wat ik zocht en heb gevonden.

WAT BETEKENT HET OM IN EEN TEAM TE ZITTEN?

Het “team” dat u kiest om u aan te melden is belangrijk, omdat die vanaf dat moment jouw go-to persoon is – uw aanspreekpunt als het gaat om het stellen van al uw olieachtige vragen en om uw nieuwe kit te leren kennen en ten volle te gaan benutten. Het betekent niet dat je maandelijks moet verkopen of kopen. Je hebt iemand nodig die er voor je is, all the way. It matters who you sign up with!

ALS HET EEN LIDMAATSCHAP IS, WAT ZIJN DE MAANDELIJKSE KOSTEN NA DE AANKOOP VAN DE PREMIUM STARTERKIT?

Er is er geen! Het enige dat nodig is om 24% korting op uw oliën te krijgen, is door minimaal € 50,- te kopen gedurende een kalenderjaar van 12 maanden. That’s it! Daar zit echt geen addertje onder het gras en het is zo simpel als het kopen van Thieves and Lavender. We hebben een optioneel beloningsprogramma genaamd Essential Rewards, waar u maandelijks kunt bestellen terwijl u gratis producten en punten terugkrijgt, dit is dus géén must bij aanschaf van een kit of losse oliën. Lees hier meer over.